Zie jij het al voor je? Je eigen onderneming in Brunssum...

Zie jij het al voor je om te ondernemen op deze locatie? Dat kan! Sinds een paar weken siert de inspiratie een aantal winkelruiten in Brunssum. Waarom? Hopelijk motiveert het de stille (bijna) ondernemers hun droom eindelijk écht waar te maken! Dus… Droom jij van je eigen restaurant, boekenwinkel of schoenenwinkel? En zie jij het al voor je? Je eigen onderneming in Brunssum? Tijd om concrete stappen te zetten! Brunssum helpt je graag op weg.
Hoe? Dat lees je hier.

Hoe oud je ook bent, welke nationaliteit je ook hebt, Brunssum centrum is de plek waar je:
… goed, gezond en groen kunt werken & wonen,
... anderen kunt ontmoeten en samen gezellig kunt genieten,
… heen gaat als je iets (leuks) wilt ondernemen of nodig hebt.
... veelzijdig wordt verrast.

Set aan financiële voordelen 

De gemeente Brunssum heeft heel wat plannen om het centrum aantrekkelijker te maken. Parkeren is al gratis om mensen richting Brunssum te trekken, maar zonder ondernemers geen klanten. Om ondernemers een warm welkom te heten en een flinke portie gastvrijheid te bieden heeft de gemeente Brunssum maar liefst 5 regelingen in het leven geroepen die ondernemen financieel aantrekkelijk maken.
Of je nu een nieuwe ondernemer bent ofal een zaak hebt in de horeca, leisure, dienstverlening of consumentenverzorging; aan iedereen is gedacht!

Gratis begeleiding 

De gemeente Brunssum faciliteert via Stichting Streetwise en het Starterscentrum Limburg gratis begeleiding bij het opstarten van jouw onderneming. Van een businessplan, vergunningen, huurvoorwaarden tot financiering. Streetwise staat je bij met raad en daad! Kosteloos! Da’s fijn!

In Ons Nieuwe Centrum, moet je natuurlijk gezellig kunnen winkelen. Maar hoe fijn zou het zijn als je er ook terecht kon voor het kopen van tijdschriften & boeken, herenmode, ...
Kortom, er is nog zoveel meer mogelijk!

Lees hier de 7 redenen waarom ondernemen in Brunssum écht een goed idee is. 

Business in Brunssum, door en voor elkaar 

Brunssum kent een enorm ondernemersnetwerk waar verbinding en samenwerking tussenondernemers centraal staat. Het netwerk biedt de mogelijkheid om, vooral in een informele en prettige sfeer, met elkaar in contact te komen en iets voor elkaar te betekenen!
Samen zorgt Business in Brunssum (BIB) voor het verbeteren van het ondernemersklimaat in Brunssum - een positieve boost voor je eigen onderneming dus. Meer weten over BIB? Lees het interview met voorzitter Maurice Daemen.

Je ziet het voor je hé?

Tijd voor actie! Ondernemen in Brunssum is heel aantrekkelijk door een set aan voordelen. Je kunt vandaag nog beginnen, ook al is nog niet alles 100% uitgedacht! Maak een afspraak met het ondernemersloket van Brunssum via ondernemersloket@brunssum.nl of bel 045-5278555.
We zien je hopelijk snel. Brunssum heet je van harte welkom!

Ontmoet de 'Nieuwe Buren' die in 2022 hun eigen onderneming in Brunssum zijn gestart! Laat je inspireren...

Zie jij het al voor je-3